Especialidad en Pescados

Pescados ricamente elaborados de primera calidad

Fish Specialty

  • Salmón a las Trufas con Almejas

    Salmon cooked with Truffes and Clams

  • Pez Espada al Aroma de Mejorana ó (Plancha)

    Sword fish flavored with Grill

  • Suprema de Merluza del Cantábrico con Salsa de Almendras

    Hake with Almonds Sauce in the Cantabrico style

  • Brocheta de Rape, Salmón y Mariscos

    Skewer made of Angler, Salmon and Shell Fish

  • Bacalao Encebollado con Pimientos del Piquillo

    Codfish cooked With Onions and Red Peppers

  • Lubina Marinera con Almejas y Gambas

    Marinated Angler with Shrimps and Clams

  • Suprema de Lubina del Cantábrico Flambeada a las finas Hiervas, Almejas y Gambas

    Cantabrian Sea Bass Supreme flambeed with fine Herbs,

     Clams and Prawns

  • Rape a la Plancha ó a la Marinera

    "Sailor Style" or Grilled Monkfish with clams and Prawns

  • Parrillada de Pescados y Mariscos (2 Pers)

    Varied Grilled Fishes and Shell Fish

  • Fritura variada

    Fritura Variada de Pescados (2 Pers)

    Varied Fried Fish

  • Rodaballo Plancha

    Lubina ó Dorada a la Espalda, ó Parrilla

    Sea Bass or Gilthead Opened and Baked or Grilled

  • Besugo ó Pargo a la Espalda, ó Parrilla

    Sea Bream or Red Snapper Opened and Baked or Grilled

  • Lenguado “Los Andaluces”

    Sole "The Andalusians"

  • Calamar Plancha

    Calamar Nacional Frito ó a la Plancha

    Fried or Grilled National Squid