
Especialidad en Carnes
Meat Speciality
-
Entrecot de Vaca Gallega
Galician veal Entrecote
-
Entrecot de Ternera Añojo
Yearling Veal Entrecote
-
Centro de Solomillo de Ternera en Salsa Alhambra ó Parrilla
Veal Sirloin with Alhambra Sauce
-
Brocheta de Ternera al Oporto
Veal Skewers cooked with Oporto Wine
-
Medallones de Solomillo de Ternera a la Canela
Pieces of Veal Sirloin flavored with Cinnamon
-
Chuletillas de Cordero al Monte ó Parrilla
Grilled Lamb Chops
-
Pierna de Cordero al Horno
Lamb Leg to the Oven
-
Paletilla de Cordero al Horno
Baked Shoulder of Lamb
-
Solomillo de Cerdo al Romero ó Parrilla
Pork Sirloin Flavored with Rosemary or Grilled
-
Solomillo de Cerdo a la PImienta Negra
Sirloin cooked in a Black Pepper Sauce